Serbian Association of Dental Implantologists-EDI - European Association of Dental Implantologists
UDRUŽENJE STOMATOLOGA IMPLANTOLOGA SRBIJE - EDI

SRB GB

Dr Zoran Marjanović

Predsednik Stomatološke sekcije - DLV SLD, Potpredsednik USSI EDI

Guido

Dr Zoran Marjanović rođen je 1967. u Novom Sadu. Srednju Medicinsku školu završio 1986, smer laboratorijski tehničar. Diplomirao na Medicinskom fakultetu, Odsek stomatologija, Univerziteta u Novom Sadu 1993. U državnoj službi "Dom Zdravlja Novi Sad” radio do 1999, kada otvara svoju privatnu stomatološku ordinaciju. Od 2001. godine intenzivno se bavi razvojem digitalne radiološke dijagnostike. Pod nadzorom pionira svetske implantologije dr Dušana Vasiljevića od 2007. edukuje se na polju dentalne implantologije sa akcentom na sticanje znanja po modelu Evropskog Curriculum-a. Završio je teorijsku i praktičnu obuku iz Lifecore Prima Implant system 2007; Course for Nobel BioCare 2008.

Od 2009. učesnik je na svim Ekspertskim Simpozijumima u organizaciji BDIZ EDI. Bio je na domaćim stručnim skupovima predavač iz oblasti savremenih digitalnih metoda ekstraoralnog radiografisanja, implantologije i protetskih radova na implantima. Objavio je nekoliko radova iz oblasti kliničke implantologije u domaćim stručnim časopisima.

Angažovan je na upoznavanju stručne javnosti sa zakonskim odrednicama u procesu osnivanja i rada Stomatološke Komore Srbije.

U 2010 je bio potpredsednik Izvršnog Odbora Ogranka za Vojvodinu SKS. 2013 v.d. Direktor SKS. Aktivan je član Udruženja privatnih lekara i stomatologa Vojvodine, Predsednik Stomatološke sekcije DLV-SLD u trećem mandatu i Potpredsednik Udruženja Srpskih Stomatologa Implantologa - USSI EDI. Stalni je član European Committee BDIZ EDI.

EDUKACIJA

MEDIJSKI SPONZORZLATNI SPONZOR


SREBRNI SPONZOR

BRONZANI SPONZORPOD POKROVITELJSTVOM


Skupština APV,
Pokrajinski sekretarijat za zdravstvo i
Pokrajinski sekretarijat za privredu i turizam


Komora doktora stomatologije Republike Srpske